fede irode kad fede yra fede o as buvau patikejes haasu...
regimantai,o kaip ten pas tave yra ryte rasai hantuchova +4,vakare papriestarauji kad kuznetsova jegele...
na nepasakyciau kad chela baisiai nusivaziaves butu...siaip ar taip man cia no bet,o imsiu siuos:
querrey,verdasco ir haas laimes bent po viana seta...turetu 2/3 but be jokiu diskusiju,o kofai tokiu atveju leidzia tiketis +
regimantai,del ko caleri?
man kazkaip kyla ranka ant verdasco ir querrey,galvoju bent vienas eis o kofai virs 3...ar bent kad po seta ims orakule 2 ir 1,9
Man irgi kliuna uz akiu Querrey, del Calleri neturiu nuomones
man kazkaip kyla ranka ant verdasco ir querrey,galvoju bent vienas eis o kofai virs 3...ar bent kad po seta ims orakule 2 ir 1,9
calleri siuo metu geroje formoje,ko nepasakyciau apie jo priesininka! calleri win!
su beisbolu,ir man patinka "draugauti"...praejusi sezona pastudijavus,neblogai sekesi spelioti!.....daugiausia sioje sporto sakoje man patinka,pats zaidimo irankis!
Svarbiausia bukai mazai musa kofus!Ir kisene pilneja greiciau
fede irode kad fede yra fede o as buvau patikejes haasu...
regimantai,o kaip ten pas tave yra ryte rasai hantuchova +4,vakare papriestarauji kad kuznetsova jegele...
kuznecova jegele! ...jei praeis sianakt calleri,tai didelis ok! sekmes visiems,as jau isbegu svesti
calleri siuo metu geroje formoje,ko nepasakyciau apie jo priesininka! calleri win!
krenta kof uz calleri,betadwine 1.54 beliko
kaip raulis pasakytu-su vejeliu!
kaip ir buvo tiketasi senelis fedia nuskriaude vokieti,gyvenanti amerikoje! su vejeliu...
Nea iki senosios prieplaukos,ogal bankines korteles,sampo,vilniaus, DNB,reik
Grynu nesinesioju,kaip Hai
tu kalbi apie senaja perkela?! uzpludo prisiminimai kai mokiaus politkej..ten vaziuodavome alaus atsigerti!
tu skaiciuoji iki antros melnarages,ar iki palangos tilto? .....ir pasakyk koks namo numeris,arba duok rakta kur sudeti pinigai!
Nea iki senosios prieplaukos,ogal bankines korteles,sampo,vilniaus, DNB,reik
Grynu nesinesioju,kaip Hai
Nea is pajurio,iki juros19km,skaiciuojant nuo trobos!
tu skaiciuoji iki antros melnarages,ar iki palangos tilto? .....ir pasakyk koks namo numeris,arba duok rakta kur sudeti pinigai!
na nepasakyciau kad chela baisiai nusivaziaves butu...siaip ar taip man cia no bet,o imsiu siuos:
querrey,verdasco ir haas laimes bent po viana seta...turetu 2/3 but be jokiu diskusiju,o kofai tokiu atveju leidzia tiketis +
"Top" is Mazeikiu ?
Nea is pajurio,iki juros19km,skaiciuojant nuo trobos!
Man irgi kliuna uz akiu Querrey, del Calleri neturiu nuomones
Ka manot apie Kuznetsovos pergale ?
"Top" is Mazeikiu ?
su beisbolu,ir man patinka "draugauti"...praejusi sezona pastudijavus,neblogai sekesi spelioti!.....daugiausia sioje sporto sakoje man patinka,pats zaidimo irankis!
Svarbiausia bukai mazai musa kofus!Ir kisene pilneja greiciau