• raul777 prieš 18 metų #76531

fede irode kad fede yra fede o as buvau patikejes haasu...
    regimantai,o kaip ten pas tave yra ryte rasai hantuchova +4,vakare papriestarauji kad kuznetsova jegele...

• regimantaspa prieš 18 metų #76529

kuznecova jegele! ...jei praeis sianakt calleri,tai didelis ok! sekmes visiems,as jau isbegu svesti

• regimantaspa prieš 18 metų #76528

calleri siuo metu geroje formoje,ko nepasakyciau apie jo priesininka! calleri win!

krenta kof uz calleri,betadwine 1.54 beliko

• regimantaspa prieš 18 metų #76527

kaip raulis pasakytu-su vejeliu!

kaip ir buvo tiketasi senelis fedia nuskriaude vokieti,gyvenanti amerikoje! su vejeliu...

• regimantaspa prieš 18 metų #76519

Nea iki senosios prieplaukos,ogal bankines korteles,sampo,vilniaus, DNB,reik
    Grynu nesinesioju,kaip Hai

tu kalbi apie senaja perkela?! uzpludo prisiminimai kai mokiaus politkej..ten vaziuodavome alaus atsigerti!

• Top prieš 18 metų #76518

tu skaiciuoji iki antros melnarages,ar iki palangos tilto? .....ir pasakyk koks namo numeris,arba duok rakta kur sudeti pinigai!

Nea iki senosios prieplaukos,ogal bankines korteles,sampo,vilniaus, DNB,reik
    Grynu nesinesioju,kaip Hai

• regimantaspa prieš 18 metų #76517

Nea is pajurio,iki juros19km,skaiciuojant nuo trobos!

tu skaiciuoji iki antros melnarages,ar iki palangos tilto? .....ir pasakyk koks namo numeris,arba duok rakta kur sudeti pinigai!

• raul777 prieš 18 metų #76516

na nepasakyciau kad chela baisiai nusivaziaves butu...siaip ar taip man cia no bet,o imsiu siuos:
    querrey,verdasco ir haas laimes bent po viana seta...turetu 2/3 but be jokiu diskusiju,o kofai tokiu atveju leidzia tiketis +

• Top prieš 18 metų #76515

"Top" is Mazeikiu ?

Nea is pajurio,iki juros19km,skaiciuojant nuo trobos!

• gintazas prieš 18 metų #76513

regimantai,del ko caleri?
    man kazkaip kyla ranka ant verdasco ir querrey,galvoju bent vienas eis o kofai virs 3...ar bent kad po seta ims orakule 2 ir 1,9

Man irgi kliuna uz akiu Querrey, del Calleri neturiu nuomones

• regimantaspa prieš 18 metų #76511

man kazkaip kyla ranka ant verdasco ir querrey,galvoju bent vienas eis o kofai virs 3...ar bent kad po seta ims orakule 2 ir 1,9

calleri siuo metu geroje formoje,ko nepasakyciau apie jo priesininka! calleri win!

• Garantuotas prieš 18 metų #76509

Ka  manot apie Kuznetsovos pergale ?

• raul777 prieš 18 metų #76508

• Garantuotas prieš 18 metų #76507

"Top" is Mazeikiu ?

• Top prieš 18 metų #76503

su beisbolu,ir man patinka "draugauti"...praejusi sezona pastudijavus,neblogai sekesi spelioti!.....daugiausia sioje sporto sakoje man patinka,pats zaidimo irankis!

Svarbiausia bukai mazai musa kofus!Ir kisene pilneja greiciau

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti