• regimantaspa prieš 18 metų #76502

Praejusias metais cia nesireiskiau,orakule turejau nicka-aero.Beisbolo lazda esu laikes rankose Turiu cia savo sistema,Baigiu susikurt ir kitu sporto saku sistema tad ir cia rezai kis..

su beisbolu,ir man patinka "draugauti"...praejusi sezona pastudijavus,neblogai sekesi spelioti!.....daugiausia sioje sporto sakoje man patinka,pats zaidimo irankis!

• Top prieš 18 metų #76500

bimbo dar tebemiega...savo nuomone visada pasitikrinu su teniso "profesoriais",ir kai isvedu vidurki,ta ir imu! kiek suprantu,tu beisbole sarini? ar praejusiais metais,turejai kitoki "nica"?

Praejusias metais cia nesireiskiau,orakule turejau nicka-aero.Beisbolo lazda esu laikes rankose Turiu cia savo sistema,Baigiu susikurt ir kitu sporto saku sistema tad ir cia rezai kis..

• regimantaspa prieš 18 metų #76497

Is bimbo puslapio?Sako jau ji perkado vienas,Bimbo-Alrus!Patikrinau statustika-3 dienos minusa juodas.tad rinkis atsargiai!

bimbo dar tebemiega...savo nuomone visada pasitikrinu su teniso "profesoriais",ir kai isvedu vidurki,ta ir imu! kiek suprantu,tu beisbole sarini? ar praejusiais metais,turejai kitoki "nica"?

• Garantuotas prieš 18 metų #76496

Ka apie Kuznetsovos pergale galit pasakyt? ar tur sansu laimet ?

• Top prieš 18 metų #76495

minciu yra ...hantuchova+4,vaselin win,calleri turetu...federer-4

Is bimbo puslapio?Sako jau ji perkado vienas,Bimbo-Alrus!Patikrinau statustika-3 dienos minusa juodas.tad rinkis atsargiai!

• regimantaspa prieš 18 metų #76492

Na jau tikrai ne Fede

kaip raulis pasakytu-su vejeliu!

• lafaa prieš 18 metų #76491

nors vienas bendramintis:)

• gintazas prieš 18 metų #76490

Na jau tikrai ne Fede

• regimantaspa prieš 18 metų #76487

• lafaa prieš 18 metų #76486

sveiki, kas siandien is teniso patikimo matyt? dekui!

• regimantaspa prieš 18 metų #76485

rusai turi labai dideli palaikyma dubajuje todel manau, kad youznas laimes

tavo logiskas mastymas pasitvirtino,jei kada turesi kokiu pastabu ar minciu,visada prasom pasidalinti!

• mregis prieš 18 metų #76420

tikiuosi nadalis siandien nusodins issisokeli! nadalis win!

rusai turi labai dideli palaikyma dubajuje todel manau, kad youznas laimes

• regimantaspa prieš 18 metų #76408

tikiuosi nadalis siandien nusodins issisokeli! nadalis win!

• CUPID prieš 18 metų #76394

:/ anyways jei dar kada rasiu pasistengsiu anxceu pranest. seip ts buvo 1@1.65 o triobete 2@2.95. 5 su virsum %, as tikiuosi Jo pergales tai sukombinavau kad jam laimejus 8.9%, pralaimejus 0%

Na sekmes tuomet

• SUB prieš 18 metų #76387

:/ anyways jei dar kada rasiu pasistengsiu anxceu pranest. seip ts buvo 1@1.65 o triobete 2@2.95. 5 su virsum %, as tikiuosi Jo pergales tai sukombinavau kad jam laimejus 8.9%, pralaimejus 0%

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti