• CUPID prieš 18 metų #76383

triobet. nu gal ne pati gereusia bendrove, bet man kai norisi bonusa issiimt, tai sitam atvejuj tinka ir tox varijantas

deja jau priestai nieko triobete nepavyko rasti

• SUB prieš 18 metų #76382

triobet. nu gal ne pati gereusia bendrove, bet man kai norisi bonusa issiimt, tai sitam atvejuj tinka ir tox varijantas

• CUPID prieš 18 metų #76378

TS yra, su kokia kita lyginti?

• SUB prieš 18 metų #76376

• lafaa prieš 18 metų #76373

ka is teniso siulot?

• hang_on prieš 18 metų #76365

Kaip manot del Nadalio - Youzhny 22 geimu overio?? Youzhny demonstruoja nebloga forma, o Nadalis kazkodel tai neparodo savo tikrojo potencialo. Manau, visai reali galimybe, kad Nadalis ir pralos.

• regimantaspa prieš 18 metų #76320

2.15

Neturiu laiko rasyti i pagrindini, bet cia man atrodo labai gera stafke ish visu pusiu, ypac koeficviento, kitur tokio tikrai nera. Gustavas grizes po pertraukos i didiji tenisa, be to jam pirmas rimtesnis turnyras ant Hard, man jau labai keista buvo kad jis nugalejo Moddie, bet manau su Becker'iu tas nepasikartos

nu ta esam paeme...

• gintazas prieš 18 metų #76319

Benjamin Becker - Gustavo Kuerten 1.62 2.15

Neturiu laiko rasyti i pagrindini, bet cia man atrodo labai gera stafke ish visu pusiu, ypac koeficviento, kitur tokio tikrai nera. Gustavas grizes po pertraukos i didiji tenisa, be to jam pirmas rimtesnis turnyras ant Hard, man jau labai keista buvo kad jis nugalejo Moddie, bet manau su Becker'iu tas nepasikartos

• dzonis prieš 18 metų #76303

nu laukiam berdych

• regimantaspa prieš 18 metų #76302

pavaryk-pasmaukyk!.....santoro,berdych turetu eiti!

santoro jega!

• raul777 prieš 18 metų #76300

nu va,gaudio guzman pagaliau orakulas imete...imu guzmana setais 2,0 uz 3,1

• raul777 prieš 18 metų #76299

na nezinau,jei tie rusai kazka zinojo,butu pergale eme,nes is to kad +4 jiems tolko nebuvo...be to gaudio konvose niekada nebuna atkaklaus zaidimo uztikrintai gauna ir zinant kazka apie hornos fizine bukle tik gaudio pergale butu protingas sprendimas..
    taip as pasitikiu statistika ir zaideju esamu laiku rodoma forma ir negaleciau pasakyt kad tenisa baisiai sunku atspet zinant megstamas zaideju dangas ir rodomus rez

• gintazas prieš 18 metų #76298

Santoro galima bandyti, jei gauni kofa 2 ir daugiau.

Pats manau, kad Haas neturetu turetu bedu su Serra total 21,5 under (orakule) jau ir kofa truputi nupurte

• regimantaspa prieš 18 metų #76297

Nu Egzpertai, pavarykit kokiu geru statymu rytdienai, t.y. jau siandienai.

pavaryk-pasmaukyk!.....santoro,berdych turetu eiti!

• hang_on prieš 18 metų #76288

Nu Egzpertai, pavarykit kokiu geru statymu rytdienai, t.y. jau siandienai.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti