Zdarova xebra! Siandien tikrai nemazai teniso pasiulos, gal pasidalintumet mintim,kas siandien kietas ant zoles arba grunto? Kuriu zaideju pergales ar underiai neblogai atrodo? As tai jamsiu gasquet underi,zvereva,niemenena,andreeva,kendricka,karloviciu,di mauro,hidalgo o is moteru butu dechy,sequera,molik,craybas,razzano ir gagliardi Manau tik keli nepraeis
7112 Santoro Fabrice-Moodie Wesley
Koef. 1.73 Var. 1
bwine 1.57 liko :/
na o man pamacius omnibet kofus nekyla ranka kazko daugiau ieskot..beleika eit pirkt prie to pacio prigriebt ir pirmu setu -1.5
na mano pirmines isvados tai tokios:
stadler,kendrick,ir brenda mccarthy turi nesunkiai varovams pasakyt "labanakt vaikuciai"
Del tos brenda, bbz ish kur ji sene ishlindo, bet King forma irgi surugus del to nzn ka cia daryt, bet uz olande tikrai ranka nekyla
na mano pirmines isvados tai tokios:
stadler,kendrick,ir brenda mccarthy turi nesunkiai varovams pasakyt "labanakt vaikuciai"
taip taip ) suvalgys cia ji visi ;p
Na aktyviau , aktyviau... rauli, regimantai driokstelkit
sisko, tinginys palikai pats irgi driogstelk ka nors nesvarbu, kad tenise nelabai, niekas purvais gal neapdrabstys
Na aktyviau , aktyviau... rauli, regimantai driokstelkit
Zdarova xebra! Siandien tikrai nemazai teniso pasiulos, gal pasidalintumet mintim,kas siandien kietas ant zoles arba grunto? Kuriu zaideju pergales ar underiai neblogai atrodo? As tai jamsiu gasquet underi,zvereva,niemenena,andreeva,kendricka,karloviciu,di mauro,hidalgo o is moteru butu dechy,sequera,molik,craybas,razzano ir gagliardi Manau tik keli nepraeis
Kad tu argumentu nereikia, nelos Federer
Nuo saves, kai per uztraiskanojusias akis krenta tai: Monfils, Kedrick, Guzman
argumentu?
-19+/Federer Roger-Rochus Oliver
Koef. 1.85 Var. 2
vo cia tai gerulis
blemba kaip alexander peya sugrybavo
http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ennis.html
paspaudi ant turnyro ir iskart live
Live results tai nueikit i www.atp.com , ten i Tournaments, tad issirenkat turnyra, patenkat i jo psl, einat ten Live score ir turit gerus live rezus
7106 Soderling Robin-Koubek Stefan
Koef. 1.14 Var. 1 salinti
7105 Baghdatis Marcos-Simon Gilles
Koef. 1.28 Var. 1
bendras;1.46 labai grazus
praejo