• gintazas prieš 18 metų #81917

Blem tursunovo ir baho labai geri kofai turbut reiks paimt.

Nzn kaip vertinti ta Tursunov'a praeina jis ta prima round'a per asaras, bet Di mauro ish vis dinges....

Man tai kimba Roddick'as su 2,3 truputi butu keista jei 3 klasifikuotas zaidejas kristu pirmam rate, be to pasktuinis turnyras parode kad Andy gali losti ant grunto. Apie Andreev'a kazkaip nesusikuriau labai gero vaizdo si sezona....

• Villa prieš 18 metų #81916

Blem tursunovo ir baho labai geri kofai turbut reiks paimt.

• Barkass prieš 18 metų #81915

A. Calleri 6-3,6-1 easy!:)))

• Meski prieš 18 metų #81914

MEDINA MANO MEILE )) ir Rezai DDDDDDD pasidave )) gerai, kad fora imiau -0.5 D

• Barkass prieš 18 metų #81913

Calleri 6-3 1 set good!

• Meski prieš 18 metų #81912

Monaco 7:6 6:0 FT ! Panasu, kad rezai ims pirma seta o mauresmo jau daro klaidu Anabela breaka treciam o dieve ;oo

• Meski prieš 18 metų #81911

jau nedaug liko kentet panasu kad Monaco ims pirma seta ) Anabelos reikia pergales seto 7:6 bent o Rezai patvarkys atrodo Dementieva gerai, tuoj isizais jaunoji man atrodo

• Meski prieš 18 metų #81910

www.wtatour.com , negi toks jau esi, kad negali susirast?

• Kepasa prieš 18 metų #81909

gal kas linka gali mestelt mauresmo-medina

• Meski prieš 18 metų #81908

Nu va Paimiau Monfilsa jusu )) Anabela su fora -0.5 ir Rezai su fora -0.5 dar karta

• Barkass prieš 18 metų #81907

Lietus Vokietijoje.....echhh

• regimantaspa prieš 18 metų #81906

Ash tai imu Monaco su high stake'u, kazkaip jau butu per daug Monfils'ui laimeti turnyra, ir tai jau uztektinai jis cia pasidarbavo. O daugiau niekas nekimba, aisku Calleri galima ipaisyt i koki bilietuka..

Siandien Rochus vakarykste stafke apmokejo, maladec vaikis

ROCHUS per babunes plauka islindo,saunuolis! bet didesniu saunuoliu galeciau vakar pavadinti Reconders laimejima pries guzmana su 2.4 kof,jau ne kalbant apie monfils.. linkstu prie to kad monaco laimes...kadangi esu pagiringas ir galva nedirba pasikliausiu jumis!

• gintazas prieš 18 metų #81905

Ash tai imu Monaco su high stake'u, kazkaip jau butu per daug Monfils'ui laimeti turnyra, ir tai jau uztektinai jis cia pasidarbavo. O daugiau niekas nekimba, aisku Calleri galima ipaisyt i koki bilietuka..

Siandien Rochus vakarykste stafke apmokejo, maladec vaikis

• Meski prieš 18 metų #81904

Matai Monaco taip jis turi laimet, bet tai Monfils sitame turnyre kazkoks keistas :/ neiprastai uztikrintai zaidzia, 60/40 cia nu bet Monfils sudegino daug jau nebenoriu lyst ;F

• regimantaspa prieš 18 metų #81903

nu n*, ne Anabella ims viena seta drasiai ir stambiai

ka del monaco galvoji? mano manymu win!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti